četvrtak, 9. studenoga 2017.

OPROŠTAJNO PISMO TRUDNICE KOJA SE UBILA SKOKOM U JEZERO: “Zbog tebe odlazim u smrt, svoje čedo…”









U novčaniku Jelene Stevović (22), koja se pred sam porođaj ubila skokom u Crno jezero, pronađeno je oproštajno pismo.

Pismo je naslovljeno na oca djeteta koje je nosila.

“Voljela sam te i voljeću te i tamo gdje idem. Kad prođeš pored moje Dejane, poljubi je, jer svoje čedo nećeš moći. Zbog tebe odlazim u smrt”, stoji u poruci koju je ostavila ova djevojka, prenoseNovosti.rs.

Njeno beživotno tijelo u ponedjeljak su pronašle spasilačke ekipe u blizini obale i slučaj prijavile policiji. Kako se nezvanično doznaje, na ovaj čin odlučila se zbog neuzvraćene ljubavi rođenog brata preminulog kuma, koji je bio i otac njenog nerođenog djeteta.



Iza djevojke ostala je djevojčica Dejana, iz vanbračne veze sa D.J. koji živi na Žabljaku. Prema priči mještana, ona se s njim često svađala, zbog čega je riješila da ga napusti i ostavi samog sa kćerkom. Otišla je da živi kod tetke u Podgoricu i tu je započela vezu sa bratom preminulog kuma. Ipak, ni ona nije bila dugog vijeka. Nakon toga, pokušala je da se vrati kući na Žabljak, ali nije našla podršku. Odbačena od svih, Jelena je odlučila da se ubije skokom u Crno jezero.

Jelenini roditelji žive u selu Borje kod Žabljaka. Bave se poljoprivredom, a, kako doznajuNovosti, korisnici su socijalne pomoći.

Nakon što je doznao za tragediju, Uroš, brat djevojke, koji je učenik četvrtog razreda gimnazije, ostavio je poruku na svom Fejsbuk profilu:

– Draga sestro, ti si me podigla, a ja nisam mogao da ti vratim. Vratiću ti tako što ću stalno dolaziti na tvoj grob – napisao je.

bhmagazin.org

Nema komentara:

Objavi komentar