utorak, 26. rujna 2017.

8 stvari kojima je vreme da naučite reći NE






Vreme je za najbolju moguću verziju vas, u svakom kontekstu…

NOŠENJE ŠTIKLI S 12-CENTIMETARSKOM PETOM U NOĆNI KLUB UPRKOS TOME ŠTO STE SVESNI DA ĆETE PITI I U KLUBU OSTATI BAREM 4 SATA. OSEĆAĆETE SE SUPER PRVIH POLA SATA, A ONDA UBRZO ZAŽALITI ČIM VAM NOGE POČNU OTICATI I KADA BUDETE IMALI OSEĆAJ DA VAM NOGE KRVARE…


Ostajanje s frajerom koji vas vara/ emocionalno ili fizički zlostavlja/ zbog kojeg se osećate kao da ni za šta niste dovoljno dobri. Vuk dlaku menja, nastavite sami…

Stajanje satima u redu kako biste prvi nešto kupili. I onda shvatili da je to nešto već rasprodano. Pa se zbedirate i trošite novac na nešto potpuno deseto da se razveselite. Ukratko – bacate vreme i novac u vetar!

Dopuštate manipulativnoj frendici/ šefu/ kolegi/ partneru da vas gazi, verujući kako će se jednog dana isplatiti. Sve i da se isplati, ništa i niko nije vredno vašeg ponosa i dostojanstva.

Dejtanje frajera koji nije spreman za vezu iščekujući da to postane. U ovom slučaju najčešće onaj ko čeka ne dočeka.

Jaaako ružno pijanstvo popraćeno obiljem nelagode na zabavi. Bilo vam je zabavno onih par sati, no već sledećeg jutra kada ste se malčice rastreznili zakleli ste se kako više nećete piti. Zamislite samo da vas XY iz nekog razloga ucenjuje slikama vas u najgorem mogućem izdanju. Not cool, zar ne?

Dijete koje se svode na izgladnjivanje do smrti.Opustite se i pojedite sladoled. A onda se bacite na kreiranje jelovnika actually zdrave prehrane i vežbanje.

Seks bez zaštite. Možda je fizički osećaj dobar, ali on zaista nije vredan rizika da pokupite neku polno prenosivu bolest ili neželjenu trudnoću. UVEK koristite zaštitu!!!

Cosmopolitan.hr

Nema komentara:

Objavi komentar